Despre Noi

Centrul de excelență în patologia colului uterin Medis este prima clinică din Moldova supraspecializată în patologia precanceroasă a colului uterin.

Este un centru de referință care se adresează pacientelor care se confruntă cu dificila experienţă de diagnosticare a unei boli în acest domeniu sau celor care doresc să prevină apariţia cancerului de col uterin.

Medicii Clinicii Medis, specializați în patologia colului în străinătate și în tară, oferă concluzii care să permită adoptarea conduitei medicale adecvate pentru fiecare pacientă în parte. Echipa medicală Medis oferă o conduită personalizată, centrată pe pacientă, care presupune integrarea în mod complex a informațiilor clinice și paraclinice (examen colposcopic, examen citologic, anatomo-patologic, teste de biologie moleculară).

Expertiza medicală a echipei Medis precum şi dotarea tehnică a clinicii sunt dublate permanent de o atenție specială pentru derularea consultaţiilor într-o atmosferă caldă, discretă şi confortabilă, care să confere pacientelor siguranța și respectul cuvenit.

Calitatea excepţională a serviciilor medicale oferite o echipă de profesionişti autentici dublată de asimilarea promptă a noutăţilor tehnice au adus Clinicii noastre o excelentă reputaţie la nivel naţional.

De ce să apelați la serviciile Centrului de Execelență Medis?

Iată câteva motive pentru care, în probleme de patologie a colului uterin, vă invităm să vă adresaţi Clinicii noastre:

Standarde de excelență

Standarde de excelență asigurate de echipa condusă de dr. Mihaela Grigore, medic primar ginecolog cu multiple specializări în străinătate (Germania, SUA, Marea Britanie, Franța)

Experiență vastă

Experiență vastă în cadrul clinicii cu peste 35.000 de paciente ce s-au adresat clinicii pentru profilaxia și tratamentul patologiei de col uterin.

Echipa medicală supraspecializată

Echipa medicală supraspecializată, dedicată, cu cu expertiză combinată complexă în domeniul ginecologie-colposcopie, cito-histo-imunohistopatologie și diagnostic molecular HPV.

Diagnostic complet și precis

Diagnostic complet și precis, precum și plan de tratament personalizat și adaptat fiecărei paciente.

Raport excelent calitate/preț

Raport excelent calitate/preț, oferite de prima clinică de colposcopie și patologia colului uterin din Moldova.